Novice spletnega mesta

Picture of Boštjan Mohorič
Nadgradnja
by Boštjan Mohorič - Friday, 2 September 2016, 8:59 PM
 


Danes, 3.9.2016, smo nadgradili spletno učilnico na verzijo Moodle 3.1.1. V primeru, da se ne morete prijaviti z vašim uporabniškim imenom in geslom, uporabite možnost "Ste pozabili vaše uporabniško ime ali geslo" ter sledite navodilom, oziroma se obrnite na skrbnika vaše spletne učilnice. V vašem poštnem nabiralniku preverite tudi sporočila, ki jih dobite pod NEŽELENO POŠTO.


Želimo vam veliko uspehov v novem šolskem letu.


Picture of Boštjan Mohorič
Nadgradnja spletne učilnice
by Boštjan Mohorič - Wednesday, 20 August 2014, 8:12 AM
 

Danes, 20.8.2014, smo nadgradili spletno učilnico na verzijo Moodle 2.7.1. V primeru, da se ne morete prijaviti z vašim uporabniškim imenom in geslom, uporabite možnost "Ste pozabili vaše uporabniško ime ali geslo" ter sledite navodilom, oziroma se obrnite na skrbnika vaše spletne učilnice. V vašem poštnem nabiralniku preverite tudi sporočila, ki jih dobite pod NEŽELENO POŠTO.


Želimo vam veliko uspehov v novem šolskem letu.

Picture of Boštjan Mohorič
Prenova spletne učilnice
by Boštjan Mohorič - Friday, 21 September 2012, 9:24 PM
 

V tednu od 17.9. - 21.9. smo nadgradili spletno učilnico na zadnjo verzijo moodla. V primeru, da se ne morete prijaviti z vašim uporabniškim imenom in geslom, uporabite možnost "Ste pozabili vaše uporabniško ime ali geslo" ter sledite navodilom. V vašem poštnem nabiralniku preverite tudi sporočila, ki jih dobite pod NEŽELENO POŠTO.

Veliko uspehov pri učenju.